Azerbaycan Devlet Agrar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile Online Toplantı düzenlendi

Mühendislik Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Özyurt ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Arif Gülten ve Doç. Dr. Ahmet Orhan hocalarımız Azerbaycan Devlet Agrar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Öğretim Üyeleriyle online toplantı düzenlendi. Her iki Fakülte arasında yapılacak olan protokolün içeriği konusunda görüş alıverişinde bulundular.

Dekanımız, Mühendislik Fakültemizin Türkiye ve dünya sıralamalarında çok iyi yerde olduğunu belirterek ikili işbirliğinin her iki Ülkeye'de katkı sunacağını dile getirdi.

Toplantıda temel olarak şu başlıklar konuşuldu.

1.Her iki fakülte arasında Öğretim Üyesi Değişim programının oluşturulması,

2.Her iki fakülte arasında Öğrenci Değişim programının oluşturulması,

3.Fakültede bulunan eş değer bölümlerde benzer müfredat çalışmalarının başlatılması,

4.Kurtarılan Karabağ bölgesinin Elektrik altyapısı ile ilgili çalışmalara başlanılması,