Öğrenci Kulüplerinin Başkanları ve Akademik Danışman hocalarımızın katıldığı online toplantı düzenlendi

Fakültemizde bulunan Öğrenci Kulüplerinin Başkanları ve Akademik Danışman hocalarımızın katıldığı online (çevrimiçi) toplantı 31 Mart 2021 saat 11.00 de gerçekleştirildi.

Toplantıda, Koronavirüs salgının devam etmesi ve 2020-2021 Bahar Döneminin uzaktan eğitim yoluyla eğitime devam edilecek olması sebebiyle, Kültürel ve Sosyal Etkinliklerinde Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri tarafından organize edilerek online veya sosyal medya araçlarıyla uzaktan yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Fakültemiz tarafından Salgın süresince öğrencilerimizin online (uzaktan) eğitimleri yanında sosyal hayatlarınında yine uzaktan yapılacak olan sosyal ve kültürel etkinliklerle desteklenmesi kararlaştırıldı. Kulüp başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunuldu.