27 farklı firmadan 74 öğrencimiz için staj yeri ayarlanmıştır

Dekanlık olarak, Mezun-Fakülte ilişkilerimizin arttırılmasını hedefiyle her ay bir mezunumuzla Online Söyleşi gerçekleştiriyoruz.  Mezun - Fakülte iletişiminin artması, meyvelerini şimdiden vermeye başladı. Mezunumuz vasıtasıyla 27 farklı firmadan 74 öğrencimiz için staj yeri ayarlanmıştır. Staj yerleri sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşılmıştır. Her firmanın stajla ilgili sorumlusunun iletişim bilgileri bölüm başkanlıklarına gönderilmiştir.

NOT:

YAZ STAJINIZ İÇİN,

ÖNCELİKLE, LİSTEDE BELİRLEDİĞİNİZ FİRMAYI BÖLÜM STAJ SORUMLUSU HOCANIZA BAŞVURARAK, FİRMADAKİ İLETİŞİME GEÇECEĞİNİZ KİŞİNİN TELEFON NUMARASINI ALINIZ.

(DİKKAT: FİRMALAR BELLİ MİKTARDA KONTENJANLAR MEVCUTTUR.)

REFERANS: KUZU GRUP’TAN SEMİH ÇALAPKULU’NUN İSMİYLE, İLGİLİ ŞAHISLA İRTİBATA GEÇEREK STAJ YERİNİ NETLEŞTİRİNİZ.

İKİNCİ AŞAMADA İSE FİRMAYLA, STAJ YERİ NETLEŞTİKTEN SONRA BÖLÜMÜN SİZDEN İSTEDİĞİ EVRAKLARI İLGİLİYE TESLİM EDEREK, BÖLÜMÜN ONAYINA SUNUNUZ.

BAŞARILAR DİLERİZ.

1. Elektrik&Elektronik- Makina -Mekatronik Mühendisliği Yaz Staj Listesi için Tıklayınız.

2. Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği Staj Listesi için Tıklayınız.