Fırat Üniversitesi Akademisyeni Kimyevi Maddeler Ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarında İkinci Oldu

FIRAT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENİ KİMYEVİ MADDELER VE MAMULLERİ AR-GE PROJE PAZARINDA İKİNCİ OLDU…
isi) koordinatörlüğünde İKMİB (İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği) ile AKMİB (Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği) ortaklığı ve TÜBİTAK desteğiyle düzenlenen “7. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı” ödülleri 11 Kasım 2017 Cumartesi günü İstanbul Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.
İlaç ve eczacılık ürünleri, boyalar ve yapıştırıcılar, plastik ve kauçuk, kozmetik, sabun ve temizlik ürünleri ile temel kimyasallar kategorilerinde başvuruda bulunan toplam 126 yenilikçi proje, önde gelen akademisyen ve sanayicilerden oluşan değerlendirme kurulu üyeleri tarafından değerlendirildi. Etkinlikte, en başarılı projeler 15 bin lira, ikinciler 10 bin lira, üçüncüler ise 5 bin lira ile ödüllendirildi.
Isı yalıtım malzemesi üretimi üzerine yaptığı projeyle Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Dr. Hasan Arslanoğlu, Plastik ve kauçuk kategorisinde 2. oldu.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve yazı